Lesy ČR podpořily nízkoprahové zařízení Náhlov a Zákupák Oblastní charity Most

V roce 2017 finančně podpořili Lesy ČR, Oblastní Charitu Most, konkrétně nízkoprahová zařízení Náhlov a Zákupák.

Díky Lesům ČR zařízení mohla bez omezení a naplno realizovat služby pro dětí a mládež. Finanční dar nám pomohl zajistit fungování NZDM v plném rozsahu. Posláním NZDM je poskytnout dětem, kromě jiného bezpečný prostor pro trávení volného času; pro sdělení informací; pro pomoc a podporu v jejich těžkých životních situacích (rozpad rodiny, problémy se školou, pasivní životní stereotyp, obtížné události mezi vrstevníky apod.). Díky takovým aktivitám mohou kvalifikovaní pracovníci podporovat rozvoj pozitivních dovedností i hodnot dle individuálních potřeb jednotlivce.

Cílem nízkoprahového zařízení je umožnit všem dětem bez rozdílu přátelské a příjemné prostředí, aby mohly smysluplně trávit svůj volný čas. Děti mají možnost věnovat se v nízkoprahovém zařízení přípravě do školy a také dalším aktivitám, které je zajímají.

Tímto Lesům ČR děkujeme za poskytnutí finančního daru.

Lesy

zakupy lesy